thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Monday, July 30, 2012

Kelantan-here i come!!!

Posted by huSDee_sweet at 7:07 AM 0 comments


n selamat sejahtera



so, aku nk memendekkan citer yg pjg nie....
(sdg cba nk memendekkannya)

result upu kluar 16 julai hritu
aku pn check la lmbat sikit coz aku pn xtau kata dia nk kluar hri tu
bila aku check dia da tulis "TAHNIAH"
(agak bahagia gak la)
tp bla ku usha lak ayt bwah tu dia kata kat UMK.
so,its ok
new place,new experience...
aku hope sgt dpt blajar dgn baiknya di sana
umk tu bru broperasi thun 2006(klau x slap aku la)
umk kat JELI n Bachok lak mla broperasi thun 2011
(siasat hbis dh ku ni)
skrg tgh dok prepare brg2 nk pi sana.
coz cuti lmbat lg,ku kna la beli brg2 kperluan siap
(cm dgn xleh pi beli kat sna)
bkan slalu nk ngada2 la
bnyak lg brg ku xbeli (dok beli bnda lain ja keja ku nie)
igt nk pi beli beg galas tepi yg ala2 handbag tu coz handbag lma ku dh trkoyak
ku tkut beg ku xdpt nk survive ja
ku jg xtau sapa la nk jd roomate ku tu
tp ku harap dia dpt than dgn ku yg agak gila2 sikit nie
hehehehehe
apa2 pn wish me all the best...
(nnti ku update lg bab2 prjlanan nk pi sna.......
k beb,bye....






Sunday, July 8, 2012

Kisah Hantu di Pasaraya TESCO Mergong

Posted by huSDee_sweet at 2:09 AM 0 comments
Kisah Hantu di Pasaraya TESCO Mergong | Mak mertua penulis ada mengatakan yang Pasaraya TESCO di Mergong adalah kawasan panas dan berhantu kerana budak kecil sering sahaja menangis apabila memasuki kawasan premis TESCO itu. Terima kasih kepada Kedah2U, akhirnya penulis menemukan sebab kenapa TESCO Mergong di Kedah itu dikatakan berhantu.
Mungkin ramai pengunjung yang tidak maklum dengan kewujudan dua buah kubur di tepi Pasaraya TESCO Mergong, Alor Setar. Mungkin juga disebabkan kawasan kubur ini telah ditabir dengan pagar zink yang agak tinggi.
Pihak Kedah2U mendapat makluman tentang kubur ini daripada beberapa pekerja Pasaraya TESCO dan seorang pembantu kedai di Restoran Makanan Segera Pizza Hut yang juga beroperasi dalam bangunan TESCO Mergong. Menurut keterangan beberapa pekerja TESCO Mergong, mereka pernah terlihat seakan lembaga hitam sedang bertenggek di atas dahan pokok yang berada ditepi kedua-dua kubur tersebut apabila pulang lewat pada waktu malam.
Seorang pengawal yang bertugas di sini juga menegaskan yang dia sering tercium bau yang wangi disertai perasaan seram sejuk apabila melalui berdekatan kawasan tersebut. Namun perkara sebenar disebalik misteri ini masih belum diurai dan tiada sebarang kes yang dibangkitkan berkaitan kedua-dua kubur tersebut. Lagi gambar kubur misteri di tepi Pasaraya TESCO di Mergong Alor Setar.


Tuesday, July 3, 2012

jogging time...

Posted by huSDee_sweet at 5:35 PM 0 comments

dh lama dah dok bt keja nie,cma xsempat ja nk capture picture n post kat sini.
so,skrg dh xda keja nk dibt,aku sgt2lah free utk post 2 3 gmbar ku amik time pi jog tu.
tapi sikit ja gmbar.gmbar2 yg lain ku upload lain kali
so,sesapa nk join ku jog leh la....
jom.....





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting