thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Saturday, April 30, 2011

1st contest by me!!! (2)

Posted by huSDee_sweet at 6:00 AM 0 comments
so, hari ni aku nk upload picture2 yg tlh dijoin olh pserta2 yg amat2 brbakat!
tq la kpd peserta yg mnyertai contest aku yg x seberapa ni!
pemenang akan aku tentukn nnti, x sure lg bila coz aku ngah bz exam.
aku harap sgt2 pserta2 dpt memahami ku.
k???   (^_^)
aku dh pilih dh blogger2 punya link yg layak menyertai contest ni.
so, sesapa punya blog link xda, sorry la.
maybe apa yg korg bt tu x menepati syarat yg aku kenakan, aku xleh nk amik gmbar kat blog korg, xda tajuk post sperti yg tlh aku tetapkn.
tp, tq la coz join... (^_^)


untuk kategori lelaki :





muslimah sejati

untuk kategori perempuan:





Monday, April 25, 2011

Promote sikit! (^_^)V

Posted by huSDee_sweet at 2:13 AM 0 comments

entry aku kali ni adalah utk mmpromote blogshop yg aku & kawan aku usahakan.
kat blogshop kami ni, da jual shawl, inner, shawl accesories brg2 craft, & mcm2 lg!
aku harap korg leh ahr lawat blogshop aku tu.
blogshop pnya address : www.hsweetcornerh.blogspot.com

korg leh tngok plbagai jenis brg yg kami jual.
so, korg xyah la payah pi jalan cari kedai utk beli brg.
skrg, korg hnya perlu isi order form kat blogshop tu, bt payment & terus aku @ kawan ku hntar brg kat umah korg!
amacam??? senang tak???
so  lawatlah blogshop kami tu..
ok???

Ikhlas daripada, 

Saturday, April 2, 2011

Geram3!!!

Posted by huSDee_sweet at 6:43 AM 0 comments
hari ni aku pi ahr alor star mall.
nk dijdkn citer, hrinie ASM sgt la bz tu yg mnyebabkn aku rsa serabut je.
pastu aku da la pi satu kdai, dia jual air yg best sgt2!
aku suka giler minum air dia!
pastu, mcm biasa kna bratur sblum beli.
aku beratur la.
pastu tetiba je makhluk mangkuk hayun perangai cm bengong!!!
aku rsa kesian kat diaorg coz kaki pendek tu yg xleh nk beratur cm org lain!
sakit hati kot!!!
aku tnggu dkat stgh jam, pastu depa mai order kat tepi kedai tu tnpa prlu bratur!
BODO CIPAN ahr depa tu, cipan pun pandai lg!!
pastu, mentang2 ahr kwan depa keja kat situ, kwan depa pun layan ahr depa...
BODO BANGANG tul!!!
panas tul aku time tu.
aku pn kata "elok ahr tu, org lain beratur dkat brejam dh! da lak makhluk yg xyah beratur pastu leh order
cepat lak!!!"
pastu bnyak kali aku jeling2, maki lg!
pastu aku blah je!!!
sikit punya x bradab!!!
aku pn da kwan keja kat situ, aku x sruh pn kwan aku bt.
aku order & beratur cm org lain je!!!
sakit hati kot!!!!
eeeeeeeeeeeeee...............................
GGGGEEEEERRRRRAAAAAAMMMMMMMM...................
( mmang org jenis BODO PIANG tu yg x fham kena bratur dulu sblum nk order! )

psss: sesapa yg xda kaitan, sila la abaikan prasaan marah aku ni!
(i'm a hot temper person!)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting