thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Tuesday, March 19, 2013

Star_7-9 mac 13

Posted by huSDee_sweet at 1:11 PM 0 comments

program STAR under PRS UMK tlh djlankn di pondok moden Jeli.
kakak2 n abg2 fasi pi awl skit, biasa la utk preparation.
kali ni nk mngSTARkn bdak SK Kubang Kerian
so aku sgt2 excited lpas dh lma sgt x trlbat mnjd fasi ni
dh agk brkarat sikit sifat kepimpinan ku n kbolehan berckap kat dpan org rmai ni
pas hbis program aku rasa dh gain balik skit demi skit smngat ku n krng dh skit rasa malu tu.
kira nk kan krangkan lg la coz bnyak nk kna bt presentation nnti
so back to the story,
program ni start pas solat zohor pd 7 mac 13.
da bnyak aktivti yg dlkukan slama 3 hari 2 mlm tu
aku amt2 tired slama 3 hari tu, tp brbaloi la hasilnya
pas dpt tgok smua bdak2 tu gmbira ja, so really2 worth it!\
sbnarnya xtau nk cter pa sgt.ku just upload gmbar ja
like always la, let the pictures tell the story...
(i'll be uploading more picture later)






















time for kak2 fc brposing...






















airport PC_5.03.13

Posted by huSDee_sweet at 12:58 PM 0 comments


pada 5hb mac 13 ,aku n the geng pn mmulakan aktviti yg jrang sgt3 kmi lakukan...
jeng...jeng...jeng...

acara berjlan sejauh 1.5km, 2 just prjlanan pergi ja
klau pi n balik, xka dh 3km,fuhhhhh..... rajin2!
tp yg pliknya x kurus2 lg ku nie
aku pi brjlan ke airport,kononnya xda pa nk dbt pd ptg tu.
klas mlm lak cancel.so tnggu pa lag. meh kta merendek
dh pi merendek lma sgt, pas balik pakat sengal2 badan.
biasa la dh lma xbrjlan
(mcm la sblum ni mrangkak)
so keja mngupload gmbar bkal dlakukan....
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting