thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Monday, May 30, 2011

Mood : mood is missing!

Posted by huSDee_sweet at 9:22 AM 0 comments




sbnarnya aku amat2 ltih, bosan, malas & mcm2 aura negatif ada kat aku skrg ni.
why??? ( aku pn x thu! )

sebab pertama, aku rasa la maybe hri tu kna hingaq ngan kwn aku!
kes pe???
aku x angkat call dia.
dh aku ngah tido & nset battery xda.
pastu dia call, aku angkat ahr. bila angkat call, trus dia marah!
dia kata baik aku buang je nset dlm sungai! 
bnyak duit dia, nk suruh aku buang nset ksygan ku dlm sngai. klau dia yg beli kat aku, aku buang dh nset tu.
padahal aku yg kumpul duit & beli nset tu.
lain kali tnya dulu sblum nk serbu, klau dh sure dia brsalah bru serbu. x bradab tul!
ada jg manusia yg mcm ni! hangat hati aku ni!

pastu sebab ke-2 lak.
skrg ni skool aku cuti utk mid year. so, skool aku da bt klas tmbhan.
serabut kpala aku 2 3 hari ni coz hri tu bru hbis acara hari anugerah cemerlang 
( pnat gak nk prepare acara ni )
pastu mai skool pepg buta utk klas tmbhan.
result utk exam mid-year aku pn hancur! 
( padan muka aku, sapa sruh x baca buku! )
so, no mood gila!
kwn2 aku dpt result elok, mampus la aku!
 

sebab yg ke-3 lak, skool aku nk gna duit bnyak utk lwatan kem motivasi, duit pngwas & mcm2 lagi.
maybe depa igt aku ni cop duit kot!
klau aku cop duit, tiap2 hari aku bg duit aku ni kat smua org. 
aku beli hadiah, rumah baru, driver keta kat mak aku!
disebabkn aku x cop duit n x berduit tu yg smua bnda yg ku nk beli kat mak aku x trcapai pun!
 sedih oooo...
jd bg sesapa yg kaya, tlong la beri sumbangan!
xpun, korg klik kat nuffnang aku. ( kira sumbangan gak la tu! )
tq. (^_^)

sbab yg ke-4 lak, aku marah coz lthan time klas tmbhan.
ckgu aku tu bhgi kumpulan, pastu da 2 soalan kna jwb.
mnah sorg tu kata biar aku n 2 org kwn aku tu nk cri maklumat.pastu dia nk bt yg hujung.
time dh hbis cri maklumat, kwn aku pn bg la kat minah tu coz dia kata nk bt yg hjung tu.
time kwn aku bg tu, dia kata dia tgh bt soalan yg ke-2 tu.
dia sruh kmi bt smpai hbis! ishhhhhh!!!!!!!!!
bengong ka apa! aku x fhm btul!
aku pn kata ahr, td nk bt sgt, skrg xmau bt lak!
pastu dia tarik muka lak! sakit hati aku, kwn aku tu baik skit. dia pun amik blik ahr krtas tu.
klau aku la, aku x amik, dh td hmpa nk bt sgt! gtal sgt nk bt! cm bengong je!
tp, apa yg lbh mnghangatkan keadaan ada lak makhluk yg xmai klas tmbhan ni.
best gila depa tdo kat umah kn? xpyah mai klas tmbhan, bhgia lah depa kat umah.
biar kami kat skool kna perah otak jwb soalan, dpt ilmu n dpt pahala lbih!
yg dok kat umah tu dpt jg, dpt tdo bnyak, mkan bnyak. ( mmang brpatutan tul! )

so, itu je sebab2 aku mrah. x bnyak pun, sikit ja!
tp, cukup utk mmbtkn aku not in mood!
k, sesapa yg xda mood tu, jgn la lyan.
aku pun xnk lyan dh, aku dh da mood bru skrg!
nk thu mood pe???
Mood tido!!! 


sblum aku akhirinya, aku ltak satu lwak!
lawak ke??? ntah la, tp aku rsa lawak la.
k, enjoy it!!!



Monday, May 16, 2011

Malaysias Next Top Female Blogger 2011

Posted by huSDee_sweet at 1:16 AM 2 comments

Kali ni tringin nk join contest by Sandra.
sj je join, x mnang pun xpa. aku redha... ( ayat sedih leh! )
 first skli kna jawab soalan di bawah:
1)
 Tell us about your blog in 70 words or less. (When and why you started it, how often you update, and your viewers)
I started my blog because I'm not so popular at my school ( actually I don't want to be famous. ). But, when my friends told me about how to have a blog, it make want to have blog too! so, I have started this blog since... ( when?-let me think a while! ) sometimes I write any information that I know, my daily activities ( such as eating-favourite, my holiday time, exam experience & many more! ) I love to share anything that I think I should with my follower @ anyone that surfing the internet. lastly, I didn't have much time update my blog, someetimes 1 post a week ( alright la.. ).


2) 
What is your personal style?
my personal??? I'm not the perfect people in the world. sometimes I feel shy, sometimes I was the brave one ( weird right? )
but, I'm always love my parents, family, friends, teacher ( Happy Teacher to my beloved teacher & all the teachers in the world (^_^) ), boyfriend ( didn't have boyfriend yet! )
I didn't like to join in sport activities ( thats why I become chu_by )

3) A picture of you in one of your favorite outfits:



4)
 Are you the next Malaysia’s Top Female Blogger 2011? Why?
Yes! ( confidence je! ) maybe ramai lagi gurls join contest ni! tp, nk mmberi smngat kpd diri ku ni, aku yakin aku blh menang! ( membara semangat ku! ) klau org lain blh menang, kenapa aku x boleh?! aku rsa aku blh menang, entah kenapa ? (maybe hadiah yg interesting!) aku xla terer mcm blogger2 yg lain, tp aku akan berusaha utk mnjd & mmberikan yg terbaik!
aku yakin aku BOLEH!!!

5) 
I love to read ‘Life with Sandra…..’ because? 
I love to read ‘Life with Sandra…..’ because dia mmberi inspirasi kpd aku. fesyen2 yg Sandra bt mmang style! ( aku minat la! ) kdg2 bila aku tgok, aku pn tringin nk jd cm dia. blog dia superb best!!! 2 thumbs up for you! (^_^)

That's all yg perlu aku jwab. sapa2 nk join, kat bwah ni aku ltak syarat2 pnyertaan & link ke blog Sandra : http://bysandraazwan.blogspot.com/2011/05/malaysias-next-top-female-blogger-2011.html
join, jgn x join ye! (^_^)

Syarat-syarat Penyertaan:

1) Terbuka kepada semua blogger wanita sahaja.
2) Penyertaan anda mestilah original.
3) Pastikan jawapan anda ringkas, padat dan mencerminkan personaliti anda.
4) Senarai ‘TOP 30’ akan diumumkan setelah berakhirnya pusingan yang pertama.
5) Jawapan dalam Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris.
6) Pastikan anda meletakkan banner contest ini diatas entry yang dibuat dan juga di Sidebar blog anda.(Sehingga contest berakhir)
7)Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai contest ini, emailkan kepada saya: sandraazwan@gmail.com


8) Pastikan penyertaan anda mengikut syarat-syarat yang telah ditetapkan.

9) Impress ME!!!!
10) 3 Lucky winners will be chosen from 'TOP 30' finalist and the winners will receive:







Main Prize: Sandra Azwan ‘Baby Doll Dress’ worth RM850.00, T-Shirt illustration by Sandra Azwan, A special date with me @ DOME, Pavilion Kuala Lumpur & an exclusive fashion illustration by Sandra Azwan.





1st Prize: Sandra Azwan ‘Front Zipper Top’ worth RM550.00, T-Shirt illustration by Sandra Azwan, A special date with me @ DOME, Pavilion Kuala Lumpur & an exclusive fashion illustration by Sandra Azwan.





2nd Prize: T-Shirt illustration by Sandra Azwan, A special date with me @ Coffee Bean, Pavilion Kuala Lumpur & an exclusive fashion illustration by Sandra Azwan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting