thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Monday, June 11, 2012

First time in my life!

Posted by huSDee_sweet at 1:27 PM 0 comments
Today is the first time I play bowling!hmmm, mula2 aku igt xyah main.pastu time diaorg cabut undi,depa sruh aku cbut undi skli. 
Trlintaslh di dlm hati ku, mampus la aku.dh la xreti nk main.cmna nie????
Pastu,trsa  brdebar2 hati time nk mula tu.dok fkir habislah sapa team dgn ku,
klah free ja sbab aku xreti main.kak aku team no 2,aku lak team no 4.xsma team lak tu,jem….
pastu tba la msa utk main.nsib baik aku pnya gliran yg trakhir,so leh la tgok org main dlu sblum aku.
dh la main free tu,ok la tu.pkai hentam ja main.
tp xda la trbaling diri sendri,so nsib baik la.klau trbaling diri sndri,mmang malu gila dgn geng2 kak ku.
( trsa nk lenyap dri muka bumi ja klau trbling diri ) 
diaorg book 7 lane(btul ka istlah nie?), 2 game ( 2 round la).so,aku punya team da kak Fiza, kak Su n aku.team kak ku, ku x igt da sapa. Team ku terer kot main,tnggal la aku sorg ja yg xprnah main nie.tp nsib baik aku x memalukan diri ku sndri, da yg  1pin ja x jtuh, 2pin xjtuh dgn 3pin xjtuh…
aku pnya score pling sikit di antra member  team ku.pastu aku igt dh hbis game dh seround,pastu trigt da lg seround la.ku pn main je la,
free la katakn ( xkn nk komen bnyak).tp aku lngsung xda gaya pro tme baling bola tu.org lain siap brpusing kaki,senget bdan n mcm2 gaya-terer ahr.
depa main strike bnyak kali tu,aku da la skli ja strike…
Huhuhuhu…so aku da gak snap gmbr  tme main tu.nnti ku amik gmbr2 kat kwn kak ku n upload sini.



































So,overall aku nk kata mmang best la main bowling  tu wlaupn  dlm dok nervous sblum main. 
lpas main dpt la cenderahati (best2) …
tq2.syok gak main bowling nie.nnti leh la ajak sapa2 belanja ku main bowling lg.
hehehehehehe…..

Dinner time!

Posted by huSDee_sweet at 1:06 PM 0 comments

Stlh sekian lma xpi dinner dgn family,so  pd 8 Jun 2012 aku tlh ajak mak pi mkan kat KFC Alor Star Mall.ktaorg pi lmbt skit coz kak ku tme blik keja jem kat jalan,so trlmbat skit kluar.smntra dok tnggu kak ku amik aku,aku smpat la snap gmbar sndri.hahahahaha…dh lma x posing nie….x segak pn,tp utk syok2 ja snap gmbar.gmbr pn xbrapa clear,klau da cmera Nikon ka bru best nk pose.huhuhuhuhuhuhuhuhuhu.tp tu cma angan2 ja coz duit pn xckup nk mmbeli Nikon tu. Nikon yg aku brkenan da la kot dkat2 RM3000.mmmmmm,pkai  xdpt beli la…so lpas kak aku mai amik aku n mak,aku pun pi la Alor Star Mall.dh smpai sna,kmi trus pi mkan dulu.time mkan tu sempat la ku snap sikit2 gmbr,x bnyak sgt sbab rmai org kat KFC tu,agak segan nk brgmbar.
Then,lpas hbis mkan kami trus pi mmbeli blah brg.ada mcm2 kat situ,da jg 2 3 bnda ku beli….mnghbiskan duit mak je,sorry….
That’s all je yg ku nk cter…  esok nk teman kak pi main bowling kat Star Prade…hmmm….klau kena main,mampus ku nk main cmna pn xtau,ku x biasa main bowling kot.so, agak  segan gak.tkut2 trbaling diri sndri lak.so, apa pun aku akn update kat blog klau ku main,leh la snap 2 3 gmbar….













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting