thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Sunday, October 10, 2010

TuGaS aKu..

Posted by huSDee_sweet at 10:59 PM
Hari ni class monitor aku xmai skool.
so, i as an assistant class have to do the work.
Penat tu, jalan merata tempat utk cari cikgu.
Kelas pun dh tukar pi blok terakhir!
seksa hidup!!! :-((
tandas jauh, bilik guru jauh, kantin je yg  dekat, makmal komputer pun jauh gak!
tapi, aku reda coz bukan aku yg bt skool tu...

Sudahlah tu pasal citer aku. aku nk tunjuk kat korg contact lens yg segak2!
( tapi, aku x minat nk beli. just nk show kat korg je! )
leh open kat laman web ni click here!!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting