thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Monday, June 11, 2012

Dinner time!

Posted by huSDee_sweet at 1:06 PM

Stlh sekian lma xpi dinner dgn family,so  pd 8 Jun 2012 aku tlh ajak mak pi mkan kat KFC Alor Star Mall.ktaorg pi lmbt skit coz kak ku tme blik keja jem kat jalan,so trlmbat skit kluar.smntra dok tnggu kak ku amik aku,aku smpat la snap gmbar sndri.hahahahaha…dh lma x posing nie….x segak pn,tp utk syok2 ja snap gmbar.gmbr pn xbrapa clear,klau da cmera Nikon ka bru best nk pose.huhuhuhuhuhuhuhuhuhu.tp tu cma angan2 ja coz duit pn xckup nk mmbeli Nikon tu. Nikon yg aku brkenan da la kot dkat2 RM3000.mmmmmm,pkai  xdpt beli la…so lpas kak aku mai amik aku n mak,aku pun pi la Alor Star Mall.dh smpai sna,kmi trus pi mkan dulu.time mkan tu sempat la ku snap sikit2 gmbr,x bnyak sgt sbab rmai org kat KFC tu,agak segan nk brgmbar.
Then,lpas hbis mkan kami trus pi mmbeli blah brg.ada mcm2 kat situ,da jg 2 3 bnda ku beli….mnghbiskan duit mak je,sorry….
That’s all je yg ku nk cter…  esok nk teman kak pi main bowling kat Star Prade…hmmm….klau kena main,mampus ku nk main cmna pn xtau,ku x biasa main bowling kot.so, agak  segan gak.tkut2 trbaling diri sndri lak.so, apa pun aku akn update kat blog klau ku main,leh la snap 2 3 gmbar….













0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting