thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Saturday, May 26, 2012

Selamat Hari Ibu, Selamat Hari Jadi Hanan n Sara…

Posted by huSDee_sweet at 2:53 PM



Stlh brkurun gak mother’s day n birthday kak ku ni,akhirnya ku bg gak kad kat depa(kad je la)
Hadiah biasa2 ja ku bg tp ikhlas dri aku…hrap2 depa suka ahr.trlmbat bg coz trlupa ltak mna kad n hadiah tu,segan/malu2 kcing lak nk bg coz xsberapa ja, n last minute bt envelopes utk kad tu.
Ku pn bru je bljar crab t kad ala2 3D gitu!tp ku brsyukur gak coz mnjd gak kad 3D tu wlaupn x pro mcm org lain.so,ku bt preview skit kad tu…
(klau nk tmpah pn leh coz kwn ku terer sikit bab2 kreatif nie-promote sikit Sweet Corner)

 Kad utk mak :
Kad utk Hanan :
Kad utk Sara : 

Just for me to try this 3D cards! Excited sgt,so itu je la hasilnya....


1 comments:

farah najihah said...

akk ade x cre2 nk wt kad tuu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting