thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Wednesday, November 14, 2012

Selamat menyambut Maal Hijrah 1434

Posted by huSDee_sweet at 8:07 PM


Pertama skali nk ucpkan Slmat Mnyambut Maal Hijrah 1434.
bruntngnya aku coz still dpt hdup hngga ke hri ni
aku nk mnta maaf kat smua org klau aku tlh mmbtkn hmpa smua trasa,trguris,
trsedih,tersentuh hati @ apa2 ja lah yg x elok kat hmpa.
biarlah buku bru ku nnti pnuh dgn amalan pahala.
dan kpd ssiapa yg prnah bt jhat@apa2 sj yg ku xska,
aku maafkan korg,moga buku korg jg akn dpnuhi dgn pahala.
(^_^)

ok,next story....
kemarin aku pi Perak.
ala,kn thun ni thun mlawat Perak
(ttiba je ku ni)
ku dh pi Zoo Taiping,trmsuk Bukit Larut, Burmese Pool.
tp xpi pn Taman Tasik dia.xsempat nk pi,nmpak cm lawa ja tmpat tu tme ku search kat intrnet.
pastu pi P.Pinang,singgah Jusco kat situ.
makan Kenny Roger's Roaster n waiter dia amat cmel...
hehehehehehehehehehehehehe.........
xdalah,lwak ja.
then trus balik ke umah,smpai umah pn dkat 11mlm lbih.
nnti ku upload gmbar klau sempat di upload coz ku kan gna wifi "advance" kat sna.
hehehehehehe....
paham2 ja la,trlalu advance sgt.hahahahaha.....
k2, stop talking nonsense.....
k rasaya hat tu ja nk habaq
k thanks coz reading.




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting