thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Saturday, April 2, 2011

Geram3!!!

Posted by huSDee_sweet at 6:43 AM
hari ni aku pi ahr alor star mall.
nk dijdkn citer, hrinie ASM sgt la bz tu yg mnyebabkn aku rsa serabut je.
pastu aku da la pi satu kdai, dia jual air yg best sgt2!
aku suka giler minum air dia!
pastu, mcm biasa kna bratur sblum beli.
aku beratur la.
pastu tetiba je makhluk mangkuk hayun perangai cm bengong!!!
aku rsa kesian kat diaorg coz kaki pendek tu yg xleh nk beratur cm org lain!
sakit hati kot!!!
aku tnggu dkat stgh jam, pastu depa mai order kat tepi kedai tu tnpa prlu bratur!
BODO CIPAN ahr depa tu, cipan pun pandai lg!!
pastu, mentang2 ahr kwan depa keja kat situ, kwan depa pun layan ahr depa...
BODO BANGANG tul!!!
panas tul aku time tu.
aku pn kata "elok ahr tu, org lain beratur dkat brejam dh! da lak makhluk yg xyah beratur pastu leh order
cepat lak!!!"
pastu bnyak kali aku jeling2, maki lg!
pastu aku blah je!!!
sikit punya x bradab!!!
aku pn da kwan keja kat situ, aku x sruh pn kwan aku bt.
aku order & beratur cm org lain je!!!
sakit hati kot!!!!
eeeeeeeeeeeeee...............................
GGGGEEEEERRRRRAAAAAAMMMMMMMM...................
( mmang org jenis BODO PIANG tu yg x fham kena bratur dulu sblum nk order! )

psss: sesapa yg xda kaitan, sila la abaikan prasaan marah aku ni!
(i'm a hot temper person!)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting