thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Monday, April 25, 2011

Promote sikit! (^_^)V

Posted by huSDee_sweet at 2:13 AM

entry aku kali ni adalah utk mmpromote blogshop yg aku & kawan aku usahakan.
kat blogshop kami ni, da jual shawl, inner, shawl accesories brg2 craft, & mcm2 lg!
aku harap korg leh ahr lawat blogshop aku tu.
blogshop pnya address : www.hsweetcornerh.blogspot.com

korg leh tngok plbagai jenis brg yg kami jual.
so, korg xyah la payah pi jalan cari kedai utk beli brg.
skrg, korg hnya perlu isi order form kat blogshop tu, bt payment & terus aku @ kawan ku hntar brg kat umah korg!
amacam??? senang tak???
so  lawatlah blogshop kami tu..
ok???

Ikhlas daripada, 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting