thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Thursday, May 5, 2011

1st contest by me!!! (3) - RESULT

Posted by huSDee_sweet at 10:02 PM

oklah, kali ni aku nk umumkn result pmenang Making Cute Cartoon Contest!
heheheheheh...
sbnarnya aku x hbis exam lg, tp aku xmau delay dh resultnya. lpas aku n bberapa friends aku pilih coz diaorg pun da bg sikit hadiah.
salah seorg ni da blogshop, Sweet Corner .
yg lain tu sumbang idea, pendpt n wang .
bahagia la bila da sponsor ni! (^_^)
so, sudah ahr tu aku ngarut....  :-P

Ni adalh resultnya :


untuk kategori lelaki :
 1st winner : buku lukisan, keychain, marker pen.

2nd winner : marker pen, keychain, berus lukisan.
untuk kategori perempuan:

1st winner: shawl, eyeliner

2nd winner: brooch n makeup beg.

bg sesapa yg tlh mnyertai contest aku yg x sberapa ni, aku ucapkn ribuan terima kasih.
kalau x mnang, xpa.
tu lah adat dlm prmainan, msti ada yg mnang & ada yg kalah.
bg yg x mnang tu, jgn putus asa.
nnti husdee bt lg contest ( maybe hjung tahun ni! - tnggu ye )

1 lg benda yg pnting, disebabkn aku ni bz sgt 2 3 hari akn dtg. 
so, aku bg msa dlm 2 weeks utk korg hntar email kat aku. ( aku hntar hadiah pd 22 MEI 2011 )
so, long time for the winners to alert with the result. aku hntar smua skligus coz nnti bulan 6 aku bz lg. ( study time! )
so, dlm 2 weeks tu, sapa x alert @ xbg email kat aku. maka, xdpt la hadiah. sorry la...
kalau korg semua hntar awal, maka awallah aku post hadiah, k???

 utk pmnang tu, korg kna hntar nama penuh, alamat, no tel kat email aku.
so, snang sikit nk bt pnghntaran hadiah nnti.
korg leh hntar kat email aku, hus_y@yahoo.com atau  huszyk@gmail.com 
( pastikn title utk email tu korg tulis Making Cute Cartoon Contest! ,snang sikit aku nk bca nnti )
  
Lepas dh hntar email, sila komen kat post ni ye ( gtau kata korg hntar email dh )

tq.  (^_^)


8 comments:

Finie Ramos said...

horraaayyy!!!trima kasehh!!! ^_^

Kuronofu91 said...

Assalam...dah antar...thanks...huhuhuh

huSDee_sweet said...

finie ramos n kuronofu91, tq very much coz join. sorry la hadiah xbrapa ganas sgt( first time try bt contest!).
so, congrats la coz dh menang. nnti sy email bila sy dh pos. (^_^)

AmalAdhwa said...

Alhamdulillah~~hihihi...nnt wat bnyk2 contest cmni lg ek :D

huSDee_sweet said...

ok.tq coz join!!!

Finie Ramos said...

@husdee..hadiah tu xpnting..yg pnting dr sni kita dpt mengeratkn silaturahim n bkenal2..thanks yaa~~

huSDee_sweet said...

ok! apa2 pun, tq ye.

suffian othman said...

da send da :) thanks

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting