thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Monday, May 30, 2011

Mood : mood is missing!

Posted by huSDee_sweet at 9:22 AM




sbnarnya aku amat2 ltih, bosan, malas & mcm2 aura negatif ada kat aku skrg ni.
why??? ( aku pn x thu! )

sebab pertama, aku rasa la maybe hri tu kna hingaq ngan kwn aku!
kes pe???
aku x angkat call dia.
dh aku ngah tido & nset battery xda.
pastu dia call, aku angkat ahr. bila angkat call, trus dia marah!
dia kata baik aku buang je nset dlm sungai! 
bnyak duit dia, nk suruh aku buang nset ksygan ku dlm sngai. klau dia yg beli kat aku, aku buang dh nset tu.
padahal aku yg kumpul duit & beli nset tu.
lain kali tnya dulu sblum nk serbu, klau dh sure dia brsalah bru serbu. x bradab tul!
ada jg manusia yg mcm ni! hangat hati aku ni!

pastu sebab ke-2 lak.
skrg ni skool aku cuti utk mid year. so, skool aku da bt klas tmbhan.
serabut kpala aku 2 3 hari ni coz hri tu bru hbis acara hari anugerah cemerlang 
( pnat gak nk prepare acara ni )
pastu mai skool pepg buta utk klas tmbhan.
result utk exam mid-year aku pn hancur! 
( padan muka aku, sapa sruh x baca buku! )
so, no mood gila!
kwn2 aku dpt result elok, mampus la aku!
 

sebab yg ke-3 lak, skool aku nk gna duit bnyak utk lwatan kem motivasi, duit pngwas & mcm2 lagi.
maybe depa igt aku ni cop duit kot!
klau aku cop duit, tiap2 hari aku bg duit aku ni kat smua org. 
aku beli hadiah, rumah baru, driver keta kat mak aku!
disebabkn aku x cop duit n x berduit tu yg smua bnda yg ku nk beli kat mak aku x trcapai pun!
 sedih oooo...
jd bg sesapa yg kaya, tlong la beri sumbangan!
xpun, korg klik kat nuffnang aku. ( kira sumbangan gak la tu! )
tq. (^_^)

sbab yg ke-4 lak, aku marah coz lthan time klas tmbhan.
ckgu aku tu bhgi kumpulan, pastu da 2 soalan kna jwb.
mnah sorg tu kata biar aku n 2 org kwn aku tu nk cri maklumat.pastu dia nk bt yg hujung.
time dh hbis cri maklumat, kwn aku pn bg la kat minah tu coz dia kata nk bt yg hjung tu.
time kwn aku bg tu, dia kata dia tgh bt soalan yg ke-2 tu.
dia sruh kmi bt smpai hbis! ishhhhhh!!!!!!!!!
bengong ka apa! aku x fhm btul!
aku pn kata ahr, td nk bt sgt, skrg xmau bt lak!
pastu dia tarik muka lak! sakit hati aku, kwn aku tu baik skit. dia pun amik blik ahr krtas tu.
klau aku la, aku x amik, dh td hmpa nk bt sgt! gtal sgt nk bt! cm bengong je!
tp, apa yg lbh mnghangatkan keadaan ada lak makhluk yg xmai klas tmbhan ni.
best gila depa tdo kat umah kn? xpyah mai klas tmbhan, bhgia lah depa kat umah.
biar kami kat skool kna perah otak jwb soalan, dpt ilmu n dpt pahala lbih!
yg dok kat umah tu dpt jg, dpt tdo bnyak, mkan bnyak. ( mmang brpatutan tul! )

so, itu je sebab2 aku mrah. x bnyak pun, sikit ja!
tp, cukup utk mmbtkn aku not in mood!
k, sesapa yg xda mood tu, jgn la lyan.
aku pun xnk lyan dh, aku dh da mood bru skrg!
nk thu mood pe???
Mood tido!!! 


sblum aku akhirinya, aku ltak satu lwak!
lawak ke??? ntah la, tp aku rsa lawak la.
k, enjoy it!!!



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting