thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Tuesday, August 31, 2010

mY cLaSs...

Posted by huSDee_sweet at 1:32 AM

Ni jamuan time birthday Cik Athirah, ni semua makanan yg tlah di taja olh birthday girl !
Sedap ooo kek span tu ...
( aku thu la sdap coz aku mkan bnyak kek span tu, hahahahahahaha )
Ntah la knapa da muka ku cm org kebulur je!
Camera girl ni wat ku malu je...
Ni gmbar smua geng class ku, semuanya lawa2, segak2 and cute2 je!
( aku je yg serabut! )
Yg pkai bju biru (pengawas) tu kak senior kami!
Ktaorg pnggil dia kak Pah, dia cool sgt!
Kak Pah tu form 6A3...( ketua pengawas tu! ) 
Let me introduce one-by-one my friend!
( From LEFT ) SoFia, iRa, FaRaH, aZiRa, SaRa, huS, kU SyaZwaNi, and atHiRaH ( our birthday girl )

Bawah ni smua gmbar our birthday girl and kU SyaZwaNi ngah pose!
Comel2 semuanya!!!
Ni kU sYaZwaNi and aThiRaH

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting