thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Friday, August 13, 2010

mY FaVouRite sHawL

Posted by huSDee_sweet at 3:10 AM
Ni semua adalah antara collection shawl yg hus minat!cantik sgt!snang dibentuk & dibasuh! the price also affordable!!!

shawl love ni memang yang paling favourite sekali hus pakai!
( natural face, no make-up at all! tak lawa pun! )
( this also a little dark, makes my face look more dark! )

Ni shawl yang da bentuk bulat2, best pakai, tp jarang cikit.
huS pnggil shawl buih-buih!
pakai dengan anak tudung la baru tak berapa jarang

Ni warna coklat gelap, kain shawl ni strectable!tp huS panggil shawl getah...hehehehe....
Senang dibentuk, ringan & selembut sutera!

Yang ni tudung cam arini, tp huS panggil tudung matahari!
best pakai tudung nie
Tapi kalau malas nk jg,nnti muncung tudung ni jd trlipat!
tu yg menyebabkan tudung ni tak lawa dh!
Tudung ni lawa, mcm tudung skrg!
org pnggil tudung syria, tp lbih best pnggil syria pelangi!
strectcable, tak berapa pnjang sngat (panjangnya lepas bahu cikit!)
overall, syria pelangi mmang best!!!

( psst : kalau nak tempah shawl cm huS ni,tnggalkn comment tau! nnti huS reply! )

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting