thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Thursday, July 14, 2011

Kesedihanku...

Posted by huSDee_sweet at 2:39 AM

Tajuk post aku kali ni bunyi cm nk citer psal putus cnta,pastu sedih.
tu je yg slalu org kata.
aku bkan nk citer psal tu coz klau pakwe dh xmau, aku pn x ksah
kat dunia ni rmai lg mamat lain.
klau dh xda sapa nk, kiranya xda jodoh la. ( nk bt cmna, mmang dh takdir ku )
aku sbnarnya nk citer bnda yg leh bt ku sdih, aku xtau ahr klau korg rasa benda yg aku bkal gtau ni xbt korg sedih.
antara perkara yg bt aku sedih :

1- kematian ayh ku
aku mmang sedih gila ( sikit lg je nk jd gila ) bila ayh aku tnggalkan aku. dh la aku x
smpat jumpa dia di saat dia mnghembuskan nafas yg trakhir.
nk bt cmna, dh mmang aku x dtakdirkan utk brada di samping ayh bila dia perrgi.
blh dikatakn tiap2 mlm aku nangis coz trigtkan ayh.
tp aku dh redha dgn pmergiannya.
aku rsa da la rasa sedih gak time aku trkenangkan ayh ku.

2- kematian kucingku
wlaupun time dia mati aku x nangis, lpas 2 3 minit tu bru ku nangis.
malas nk nangis depan org ramai, sgan!
dulu kucing aku yg nma TOM tu mninggal,aku mmang sedih sgt2!
aku rsa dialh satu-satunya kucing ku.
tp dh dia nk pi, aku relakan.
skrg ni threeco tman aku time aku tdo,.
klau dia mati,aku mmang nangis tahap cipan ahr!

3-kmatian arnabku
arnab aku hdup lg skrg ni.
dulu, aku dh prnah bela,pastu dia mninggal.
sedih tul aku rsa! dhla arnab ku tu comel pastu pandai.
aku kata arnab ku tu pandai coz bila ku pnggil dia melompat mai kat ku. mmang ahr pandai!

4-cinta?????
org kata lpas ptus cinta kita akan sedih~heartbroke la org katakn.
bg aku la, aku xda la mnangis smpai mata jd cm panda ni.
klau ku putus cnta, aku rsa marah! lg2 klau mamat tu yg tnggalkn ku.
membara api kmarahan ku ni!
ada la sikit perasaan kecewa!
klau ltak dlm snrai ni, mmang aku list sbgai no akhir coz aku lbih rela putus cnta drpd hilang family n friends aku!



sekianlh post aku kali ni, nnti ku update lg list ni!
assalamualaikum...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting