thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Friday, July 29, 2011

New contest!

Posted by huSDee_sweet at 12:04 PM


sbnarnya aku ngah memikirkn contest pe yg ptut aku bt n dpt dsertai olh 
blogger2 lain.
tetapi, kepala ku yg kusut ni mnyebabkn aku xdpt memikirkn sbrg idea yg bernas!
oleh itu, aku amat brbsar hati nk tnya pendapat korg semua,
contest pe yg ptut ku bt???
jgn lupa gak utk suggest hadiah coz snang la skit aku nk mncri hadiahnya!


aku pun da la rasa frust sikit coz x dpt nk tngok cinema weekend ni!
( tau tngok cinema je, bca buku xmau lak! )
mngkin dsbabkn sikapku yg agak MALAS mmbtkn aku gian nk pi cinema!
dh la da cter Harry Potter, Senario n mcm2 lg yg best!
 
dkat2 puasa ni brmakna dktlh dgn exam trial yg aku x trtunggu2 tu! aku klau leh nk lmbatkn masa!
nsib baik xda doraemon, klau x aku mmang mnta tlong kat dia dh!

( jgn lupa comment contest pe yg ptut ku bt n bg suggestio hadiah apa ptut ku bg )

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting