thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Thursday, February 10, 2011

100 Bloggers Diperlukan

Posted by huSDee_sweet at 1:51 AM
td, time aku ngah blog walking, tiba2 aku jumpa satu widget yg best beb!




 widget ni menyenangkan korg nk blogwalking!
so, korg pun leh join gak!
( nak tahu mcm mna? Click here! )
best ooooo........
try la beb!


ni adalah diantara langkah yg perlu korg bt ye :
1. Buat satu post yang bertajuk '100 Bloggers Diperlukan'
2. Pasang widget blogwalking di blog korang. Kod boleh diambil di sini . Sila jangan edit kod'nya
3. Submit permalink post di ruangan komen entri ni

so, apa tunggu lagi?!
dahla korg akan trsenarai dlm blogwalking widget ni, xkan xnak join lg kot?!
jom2 join aku!!!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting