thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Thursday, February 24, 2011

exam sudah habis!

Posted by huSDee_sweet at 12:01 PM
firstly, aku nk ucap tahniah kpd senior aku yg tlh mndpt result STPM pd 21 feb 11 ( Isnin )
ada 12 org ( klau x silap aku ) tlh mndpt 3 pointer ke atas
MUET pling tinggi band 3, bm smua org dpt principle, yg subjek lain aku x igt!
so, pointer yg paling tnggi kat skool aku adalah 3.75! fuhhh....
bnyak tu, tahniah2!
so thun ni aku kana pulun bg dpt the best!!!
target aku 3.5 pointer, tp aku takut x trcapai. so, paling minima aku nk dpt 3 pointer. paling max pun aku nk dpt 4 pointer ( mmang dh xda pointer yg lbih tinggi dr 4 pointer, tu yg aku kata pling max tu! )
MUET aku target bg dpt BAND 4! & aku nk pulunbg dpt band 5!!!
so, korg tolonglh doakan kejayaan utk aku,k?

so, brbalik semula pd tajuk post aku kali ni iaitu 'exam sudah habis!'
ok, exam aku star 22 Feb 11( Selasa ) smpailh 24 Feb 11 ( Khamis )
pd hri last exam ni aku rasa nk trmuntah bila baca buku bnyak2! ( ada jg mnusia mcm aku ni! )
bila jwab kertas exam, aku dgn kalutnya memakai minyak angin supaya tak termuntah!
so, overall semuanya masih berjalan lancar. aku xda sakit apa2, so mmang bagus ahr!

tp, masalah besar aku ialah ::::::
AKU TAK DA DUIT!!!

so, aku kan da buka blogshop aku ( klik sini! )
so, korg silalah brshopping kat blog aku! 
harga brg2 yg da kat blogshop aku tlh direduce bg mmberi kepuasan kpd pelanggan yg aku cintai!

aku jg akan mngadakan GA ( Give away ) yg first utk para follower personal blog aku & blogsop aku!
so, semua org dijemput utk mnyertainya!
hadiah2 aku akan sediakn FOC utk korg.nnti sku akan bt syarat prtandingn
 ( simple2 je, nk bg korg menang! )

hari SABTU ni lak, aku da kursus pngawas kat skool!hahahahahaha........
cutiku trganggu lg! sdihnya.... :''(
tp aku xmau kecewakn ckgu & aku pn nk dpt ilmu baru.so, aku akn pi la skool hari sabtu ni!


thats all utk post aku kali ni. so kalau da apa2 komen, korg dialu-alukn komen kat ruangan comment kat post ni.ok?tq....     (^_^)


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting