thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Thursday, February 24, 2011

brg2 aku order!!!

Posted by huSDee_sweet at 12:22 PM

brg2 yg tlh aku order smasa aku mnggila hari tu tlh smpai!
so, aku yg excited & trgedik2 ni x dpt manahan diri drpd mmbuka smpul pos laju tu ngan lajunya sprti pos laju!
dh la aku trima brg tu dlm mnggu aku still exam tu. time tgh baca buku lak aku dpt brg tu.
akupn x than tgok brg yg da dlm poslaju tu, terus aku buka!
bila buka!
jeng...
jeng...
jeng...







sj je bt suspen, sbnarnya x suspen pun! smua brg yg aku order tlh smpai ke tgan aku dgn slamatnya !
klau bnda tu rosak time aku dpt, teruk la aku nangis seorg diri!

so, meh aku tunjuk sikit bnda2 yg mnarik minat jiwa & raga aku!
( kalau korg nk jg brg yg aku beli ni, korg leh isi order. ( klik sini utk order! )
harga utk brg ni akan aku reply lat order form yg korgisi tu.


projek utk keychain burung ni akan aku jual kat blogshop aku nnti. bt msa skrg x siap lg.
tp klau da sesapa yg berkenan nk tempah, leh la lawat blogshop aku ( klisk sini! )
ko buh code utk item ni Keychain Burung .
harga akan aku bg lepas korg isi order form, ok?

clip ni jg ada dijual kat blog aku, so leh la korg beli pd harga yg berpatutan!




ok, kalau sesapa yg masih xjd follower blogshop aku iaitu Sweet Corner, silalah follow ye?

thats all, tq (^_^)


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting