thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Thursday, March 3, 2011

Boleh ke aku komen???

Posted by huSDee_sweet at 5:46 AM
boleh ke aku komen satu benda ni???
adakan komen aku ni akan mnyebabkn ramai follower, visitor, friends & org2 lain akan marah aku???



so......



aku amik kputusan utk komen @ meluahkn apa yg ada di dlm hati aku ni!
aku pn x thu, adakh patut aku gtau semua ni???
tp, aku sbgai seorg Islam, aku leh menegur ( bukan nk berleter! ) je la.
ikut suka la nk dgr ke x!
tp tnggungjwb aku utk gtau dh lpas...




ni lah perkara yg aku nk gtau!

ADAKAH KORG SEMUA PAKAI TUDUNG SECARA TETAP @ ADA MASA TERTENTU JE???

aku bkan pe, tiap2 kali aku tngok FB, BLOG @ apa2 jnis laman sosial yg dgunakan, aku nmpak la da stgh yg x pakai tudung ( x semua org x pakai tudung! )
pastu....
ada lak yg amik gambar dgn pkai singlet je tu ( klau bukan girl aku x ksah ahr! )
tu la masalahnya...
tu je masalah dia, x bnyak pun!

so, aku nk gtau supaya kerapknlh pmakaian tudung tu!
hehehehehehe
itu je....
sekian, terima kasih.  (^_^)

2 comments:

Nurul Afifah said...

betol2..tudung bkn aksesori nak pakai ikot dan je.!!

huSDee_sweet said...

tq coz menyokong. tq gak coz mnjd follower! (^_^)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting