thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Wednesday, March 16, 2011

Favourite Contest-edit gambar!!!

Posted by huSDee_sweet at 12:36 PM

aku tlh join contest utk edit photo adik yg comel ni.
nama dia Syafiqa. ( cute tu! ) 




Syarat2 untuk contest nie senang jer :D
- kena follow Fiqa . Wajib . 
-mesti buat satu entry untuk contest nie . tajuk ? suka ati korang la .
-letak banner kat atas tu . 
-mesti link kan ke blog Syafiqa Sakura .
-letak URL post anda kat ruang komen tu ( http://sakurarisya.blogspot.com/2011/03/my-1st-contest-my-besday.html )
-kalau boleh korang letak banner tu kat sidebar . senang Fiqa nak detect orang yang join contest nie .
-pastu kat bawah gambar tu korang wish besday



Happy birthday to syafiqa!
semoga panjang umur & semoga segala impian Syafiqa akan tercapai!
 amin.....

3 comments:

sYaFiQa SaKuRa said...

thanx 4 join . anyway pandai akak edit .

huSDee_sweet said...

ur welcome! (^_^)
best la bab2 edit2 photo ni, tu yg join!

sYaFiQa SaKuRa said...

hye sis . sis dah menang contest fiqa tau . sent alamat n no fon kat sini tau . sakurarisya@gmail.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting