thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Saturday, June 4, 2011

1 Malaysia

Posted by huSDee_sweet at 12:55 PM

hri ni aku dh dpt netbook!
chewah, rsa gembira gitu!
ye la org bg free, mau x gmbira n bhgia aku ni!
senyum smpai ke telinga, jumpa org je rsa cm nk senyum je!
( sah2 org igt aku ni gila! )
bkan snang nk tngok aku senyum kat org sesuka hati!
( takut org kata gila klau senyum tetiba )
lpas kwan2 aku dpt netbook tu, smua pakat senyum! sama la ngan aku!
so, hri nie prasaan utk brblogging begitu mmbuak2! ( ada bau kedai x? :-P )
tp, msti da yg kata aku ni poyo! ntah apa2 la, bru dpt netbook sbjik dh bhgia!
mmang la aku bhgia coz aku dh da netbook, xyah la mak aku nk beli laptop dh! gna netbook ni je! xke jimat tu!
wlaupun netbook ni kecil, tp ia amat cute, simple n mmang aku rsa aku suka sgt!
( nk citer pn xtau, coz tramat la gembira! )

so, aku xdpt pn netbook jenama HP @ ACER. aku dpt jenama LENOVA. ok ahr tu, org dh nk bg, kta jgn memilih lbih n aku brsyukur dgn apa yg aku dpt ni!
tq la SKMM, KPKK n NBI diatas pmberian netbook ni!
aku akan guna sbaiknya, insyallah...
 (^_^)


( skrg ni tgh download Google Chrome, Photoscape! apa lg app yg ptut aku install ek??? cuba korg bg cdangan kat aku sikit! dh xleh fikir dh app apa2 yg best ni!~buntu~ )
xlupa gak komik2 lwak pun aku da download,buku lwk kluaran GEMPAK! best ooo....
nnti klau aku da free time aku upload dlm blog ni! so, jgn ktinggalan! ( cm ngan nk promote je! )

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting