thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Wednesday, June 8, 2011

Blog menarik ke???

Posted by huSDee_sweet at 12:22 PM
mmmm.....
pelik ahr blog aku ni, aku xthu dh nk buh pe dlm blog ni bg mnrik prhatian org!
adakh dri segi penulisan @ pnyampaian blog aku yg mnyebabkn org x trtarik utk mmbca???
ummmm.... pelik3! aku pn x thu nk adjust kat mna!
sstgh blog org tu, asal dia da bt entry, comment dkat 20-30. bnyak benor org mmberi komennya!
apa2 pn tq la kpd sesapa yg selalu sudi bca entry2 aku...
( korg gtau la apa2 improvement yg ptut aku bt spaya mnarik prhatian org,k??? tolong ye??? )

so, bg sesapa yg nk beli brg craft, kwan ku pnya blog :

sebab pe la aku aku asyik promote blog dia???
sbabnya, aku partnership dia ( bkan org yg naik kapal brsama2 ), aku tlong update blog dia, tlong bt aktiviti pembungkusan,tulis hrga n price brg kat packaging.
yg tu je la, yg mmbt craft, beri harga, kod brg tu smua kwn aku yg bt. 
aku xla kreatif dlm bab2 mnjhit n mereka cipta ni.
so, itu je nk gtau. jgan lupa lwat blog tu ye. tq.

aku maybe x sempat nk mengup to datekn blog aku dlm 2 3 4 5 blan ni, maybe gak entry pn sikit2 je.
klau mood bgus, aku bt la bnyak skit entry...

another 1 thing, aku nk bt give away pd 28 Disember 2011 smpai 28 Februari 2012.
lma x tempoh msa tu???
so, sapa2 yg suka join contest tu, aku amat alu2kn korg.
biar aku bg klu sikit, aku nk be ssuatu psal edit, reka cipta. so, msti la gna app dlm komputer i.
sapa2 yg terer bab2 komputer ni amat dialu-alukan.
aku pn ngah kumpul duit utk hadiah, biar gempak sikit! bru brbaloi!
so, sdia2 la ye?! hehehehehehehe..... (^_^)

itu je entry aku kali ni, assalamualaikum...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting