thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Wednesday, January 19, 2011

Awards utk korg!

Posted by huSDee_sweet at 11:14 PM
berita baik utk korg! 
kpd follower aku, aku akan bg awards kat korg!
bnda yg perlu korg bt ialah:
1 - korg mesti citer psal blog aku kat blog korg
2 - jgn lupa ltak link blog aku kat blog korg!
3 - for sure korg kena jd follower aku!
4 - ltak link blog korg kat bhgian comment kat bwah post ni

so, aku akan bca tntang apa yg korg citer pasal blog aku!
sesapa punya blog yg aku baca tu best, sdap didgr & dibaca
aku akan bg awards!
hadiah pun akan aku pos kat korg! da hadiah free lak tu! best! try ahr!

sesapa yg xjd follower aku xleh jd pemenang, sorry la! 
so, first, follow aku!
so, cpat2 la ye!
aku akan bt contest ni smpai 31 Oktober 2011.








0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting