thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Sunday, January 30, 2011

CNY

Posted by huSDee_sweet at 6:54 AM
ASsalamualaikum? & slamat sejahtera.

lama dh aku x mngupdate mnatang nie( blog aku ahr tu!) coz aku amat2 bz mngupdate buku nota & lthan aku!
aku yg rajin time2 ni coz aku nk exam STPM nnti, tu yg rajin!
aku kali ni xmau dpt marks yg teruk2 utk exam ku! tu yg aku pulun lebih!

nk thu naper aku pulun?!
aku pulun coz budak2 yg msuk Universiti utk amik diploma asyik brmegah2an kat aku! sbnarnya diaorg nk kata ku x pndai cm depa ahr coz xleh msuk Universiti! chis, geram aku!
nnti aku kluar STPM aku pi ahr Universiti! igt hampa je ka yg leh pi Universiti? perasan lbih ahr bdak2 cmni!
itulah sbabnya aku angin satu bdan & ngah pulun mmbca buku yg agak jemu mlhat muka aku mmbcanya!
( ada aku kisah ke buku?! padan muka buku ku dh nk relai coz aku dok selak bnyak kali sgt!)
aku pn bkan nk brlagak pandai@ rajin, aku hnya nk gtau je kat makhluk2 yg rasa bgus sgt tu! :-P

igtlh korg klau korg brlagak sgt, xtentu korg akan bhgia! (jahat aku ni!)
aku ckup marah bila org prlekeh aku coz aku msuk STPM.
yg dh kahwin & x blajar tu pn kdang2 bt trkjut aku msuk STPM! huh!
perasan btul org cmtu, dia x sedar ke diri dia snditi pun x blajar? thu nk kahwin je!  :-P
(bg sesapa yg x kata kat aku, jgan prasan lak!)
apa2 pun doakn aku dpt 3 pointer ke atas & muet dpt band 4@5 utk STPM  ni!
tq 



( sesapa yg nk beli shawl leh pi blogshop (click here!). harga murah2 & brpatutan utk dibeli! )

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting