thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Thursday, January 13, 2011

Hari2 yg bakal menjelang...

Posted by huSDee_sweet at 10:00 AM
pejam cek\lik, pejam celik, tngok2 skrg dh 13 Jan 11!
sapa sangka, masa brlalu dgan cpat
btullh sprti yg dikatakn org, masa x akan mnunggu kita!
dan aku lak hampir dh nk ambil ujian!
aku berdoa pdmu, ya Allah, tolonglh bg hambamu mndpt 3 pointer ke atas & mndpt MUET Band 4, 5, @ 6.
aku mohon padaMu. aku juga minta agar kau mmberi kejayaan kpd rakan sperjuanganku.
biarlah mereka berjaya brsama aku.
amin...
moga kwan2 aku dh start bca buku!
aku pn dlm bulan 5 maybe xkn up date blog aku ni!(sedihnya!)
tp, jgan risau ( wlaupun aku thu korg xrindu kat aku pun!)
lpas aku exam nnti, msti korg x larat tngok updateaku!
aku mngkin aku menyemakkan blog ni ngan mcm2 jnis application yg blh bt korg rasa jemu nk tngok!
hehehehehehehehehe
dan andainya aku diberi kesempatan utk kerja jap time lpas exam , maybe aku xkn kerap update blog ni!
mmmmmmmmmm..............
klau di izinkn aku bkerja la.......


lg satu aku nk citer, aku bru update blogshop aku. so, klau nk beli apa2 isije kat order form kat blog tu!
ok, aku rasa tu je yg aku nk gtau.
k, tq. (^_^)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting