thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Monday, January 31, 2011

Penipu yg btkan aku GERAM!!!

Posted by huSDee_sweet at 9:42 AM
Kali ni post aku pasal seorg makhluk Allah yg entahlh dlm kategori apa, pembohong yg teruk!
bg aku, org cmtu patut dihukum!
ok, msti korg tnya apasal aku marah org ikut suka je?!

ni adalah msg yg aku trima kat nset aku ( klau xcya, aku leh tnjuk bukti,msg msih da dlm nset aku ni!)

"Ni ayah guna fon polis, tolong bagi top up maxis RM50 ke nombor baru ayah 0128113586
Ayah lgi ada msalah kat balai police. Ta payah call, sekejap bru ayah call."
From : 0178375792
8:39am 29-JAN-11

sikit punya penipu tul org ni!
nk tipu pn brpada2 ahr!
aku report kat polis baru ko nk thu!
mmang btul ahr ko da masalah dgn polis lpas ni!
klau dh xda top up ko pi cri kerja, cari rezeki HALAL.
jgn tau dok minta kat org je, usaha pun ikut cara penipu nk bt pe?!
aku ckup sakit hati bila da makhluk Allah yg bt cmni kat aku!
so, klau korg dpat msg penipuan besar cmni, baik korg abaikn!
xpayah top up kat dia!
jnis suka meminta kat org, bkannya reti nk berusaha!
huh! sakit hati aku ngan org ni!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting