thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Sunday, January 9, 2011

Open New Blogshop!!!

Posted by huSDee_sweet at 12:29 AM
Assalamualaikum? pembuka bicara ku hari ni!   (^_^)
kali ni aku nk gtau kat korg aku nk buka blogshop lak! 
so, sapa2 yg nk beli shawl amat2lah dialu-alukan!
coz aku akan cuba bg harga yg murah klau pembekal aku bg harga yg amat murah.
so, kalau korg nk tau address blogshop aku tu, korg tnggu ye!
aku akan usaha memberikan shawl yg trcantik buat korg yg amat2 gorgeus!  (^_^)
nnti, bila aku dh sediakan blogshop tu, aku akan post kat blog aku ni!
blog aku ni kan mcm catatan diari aku! 
so, nnti grab ahr cepat2 shawl yg bakal aku jual!
tq!   
(^_^)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting