thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Sunday, January 30, 2011

trick FB

Posted by huSDee_sweet at 7:49 AM
Kali ni aku bt cm tutorial!
sj je bt nie!
kn skrg rmai org dh da FB, xkira brapa umur korg, msti da pnya!
nk kata trick @ x, ntahla!
aku rsa maybe dh rmai tau, tp bg yg xtau, meh aku nk tmbah ilmu pngthuan korg ni!

aku nk gtau cmne korg nk bt bg org x thu kata korg ngah online skrg!
bnda ni aku bt lama dh!
kdang2 tu kwan2 aku tnya why aku pnya nama xnaikdlm snrai online depa, so, aku sj2 je gtau kata aku bt magik!
x magik pn sbnarnya.
so, skrg aku nk gtau cmne nk bt 'magik' aku ni!

1- korg buka laman web FB korg!

2 :


3 :

 4 :

 5 :

Tadaa!!!
siap dh, enjoy ahr!



klau korg x brjaya @ jd apa2 ke yg mmbt korg trtnya2 @ xleh selesaikan, jgan segan2 @ malu2, comment je kat bawah ni!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting