thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Saturday, January 15, 2011

Jalan2

Posted by huSDee_sweet at 11:50 AM
td aku pi la tman kwan aku pi bt keja dia jap!
pastu, kami pun pi satu kdai shawl ni! best tul!
bnyak shawl, kain tdung & mcm2 lg kat situ.
aku da la bli satu anak tdung yg slalu org pkai ngan tdung syria tu( wrna putih )
cntik ahr shawl kat situ.
nnti aku upload gmbar2 shawl tu kat blogshop aku.
so, sapa2 yg mmang minat2 sgt psal shawl @ kain tdung ni, korg leh la visit blog aku ( link to my blog! )
aku jual ngan harga murah, special utk customer aku yg aku syg!   (^_^)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting