thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Friday, December 3, 2010

aRtiS SeKaRaNg......

Posted by huSDee_sweet at 2:05 AM
aku sj2 je bt post ni kali ni!
maybe gak coz aku bru hbis tngok satu citer realiti tv, utk mncari penyanyi yg under 18 thun ahr 
( kalau x silap aku)
bukan aku nk kutuk pun! tp aku just nk meluahkan rasa hati aku ni!
nma pun blog ni utk catatan aku, cam diary ahr!
so, aku x berniat pun nk menyinggung sapa2 pun! tp nk menyuarakan rasa hati aku ni!
org kata kalau pendam , lg bahayakan diri je!( hahahahahahahaha, sejak bila aku dengar sgt kata2 org ni???)

bila aku tengok rancangan realiti tu td, aku tengok penyanyi dia nyanyi cm ngan ...........
huhuhuhuhuhu! jahat aku, aku nyanyi pun x sedap!
depa nyanyi cm apa2 ntah, juri pun kata ok la! nyanyi sedap la! apa lg ntah!
tp pada pndangan aku, x best! x macam penyanyi yg mmang sedap suaranya!
pastu, skrang ni, budak2 tu pakai dah la x tutup aurat! seksi lak! apa la nk jd!
aku kdang2 tengok depa pakai seksi2 sgt! xda sapa nk kata apa2 pun!
macam ngan apa lg! tenaga pengajar dia pun sma naik je!  :-P
yg aku pelik sngat2! dulu kan ada jd kes pasal sorg artis kena BAND coz buka baju! 
aku xkisah ahr, itu hal hampa! 
yg perempuan lak pakai seksi, kadang2 lurah dada pun nampak! betis . paha, lengan semua x tutup!
apa kejadahnya ni! 
huhuhuhuhuhu!
aku pun xtau naper xda sapa pun yg BAND diaorg!
seigt aku depa tu Islam! xtau la kalau x dapat ajaran cukup! hahahahahahahahahaha
apa2 pun , ikut suka korg la! jgan kacau aku sudah la! 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting