thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Thursday, December 2, 2010

Cat RuMaH

Posted by huSDee_sweet at 8:18 AM
skrg ni musin org kahwin! 
( bnyak org eja kawen, aku pun dh jd confuse! )
so, kak aku pun nk kahwin gak bulan 12 nie! 
fuh!!!
penat beb, payah tul nak buat majlis  i!
aku pening kepala n penat ( mcm la aku kahwin! )
aku rasa memang tradisi kahwin hujung tahun! maybe sebab takut org xmai kalau buat hari org bekerja!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.........
hampa pernah fikir x benda ni???
sebab tu la org x buat time office day! kalau tak sapa yg nak mai makan! 
panggil aku, aku leh mkan utk hampa! ( sedap3! )
apa2 pun, mmang bagus la hujung tahun adalah musin org kahwin ( cm nak brhujah lak! )
citer bab lain pulak ahr! td, aku cat rumah seharian! sampai aku sekali dah tercat bersama!
tinggal aku x jadi dinding je! huhuhuhuhuhuhu!!!
ntah la apa yg aku merapu ni! ni aku tunjuk bukti kat korang yg habis tangan & kaki aku penuh dengan cat!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting