thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Friday, December 3, 2010

eDit PictuRe! (2)

Posted by huSDee_sweet at 2:26 AM
ni siri ke-2 aku mengedit picture2 yg ada dalam laptop ni!
hahahahahahahahahahahaha
aku bosan, tu yg aku edit bnyak picture2 ni!
lgpun mmang hobi aku( homework x bt pun!)
itulah kelemahan aku, nampak je benda2 yg leh edit picture ni, kira nak download je!
 aku physco!( eja pun x betul!)
tp, aku paling geram coz aku xleh nk edit picture guna Photoshop! 
lemah tuk\l aku ni! entahlah naper aku xleh bt! sapa2 yg terer guna app tu, ajar aku ek?!
hah, tq! (^_^)
picture2 kali ni aku amik dri lman web apa ntah? apa2 pun laman web tu mmang cool ahr! (^_^)
aku kalau sekali leh edit picture guna apa2 app, aku naik gila ahr!
gila mengedip picture! & penyakit ni lambat sembuh!kadang2 sampai aku malas nk bt homework!
(bahaya ni! ckgu2 ku syg, jgan marah ek!)
oklah, kalau aku taip banyak2 org bosan lak! mesti tertanya2 mana picture tu! aku ni asyik membebel je!
ok2! ni lah gmbarnya :
 ( kalau nk nampak lebih clear, korg leh enlarge ngan klik picture tu ek! tq! )
















mcm mna??? best x? x best xpalah! korg kena tengok edit picture ni dari first siri tu! bru best!
nntikan siri ke-3!!!  (^_^)


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting