thank you coz melawat, aku hargai n mengalu2kan kedtgan korg! (^_^)

Monday, December 13, 2010

Majlis Perkahwinan Kak Aku.... (2)

Posted by huSDee_sweet at 4:45 PM
pagi2 pukul 8pg, aku, kak aku ngan bakal pengantin (kak aku jg) pi Butik Pengantin dekat dengan Tesco, Alor Star.
kak aku kena pi awal coz nak make up & mengambil masa yg lama utk di make up!
hhhhhhmmmmmm.....
cantik jg dia make up kak aku! 
 ( tp, aku cantik lagi! ) - ( perasan aku nie )



 peace beb! sambil2 sembang ngan kak sempat ahr nak snap our picture! bukan selalu beb!  (^_^)
 keadaan di dalam Butik Pengantin
 aku lg?!
 kak tgh di make up oleh Kak Junn
 cntiknya baju kahwin kat sini! best3!  (^_^)
ni mahkota & rantai utk perhiasan
lawa3!
                                            
 tadaaa!!!....
ni lah muka pengantin selepas di make up td!
fffuuuhhhhhh! lawak!
(aku lawa lg! he555! sekali sekala aku nk prasan )
sempat lg aku snap gmbar aku! bnyak jg gambar aku snap ni!
hahahahahahahahahahaha (aku mmang gila tangkap gmbar!)






( tunggu siri ke-3, aku letak gambar time majlis kat umah aku! sedap3! gmbar aku x lawa sgt coz aku pun x brapa lawa sgt! )


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Procrasti-Nation Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting